Fadderuke

Fadderuka på KBM 2023


Hei og velkommen som student ved NMBU!


Vi er Radoslaw og Jone, faddersjefene hos fakultetet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM). Fadderuka KBM er arrangert av linjeforeningen Molekylet.

Først vil vi gratulerer dere med opptaket til universitetet og selvfølgelig ønske deg velkommen til Fadderuka 2023.  

 

Fadderuka er en gylden mulighet til å få en kickstart på studielivet her på Ås, så vi vil anbefale å delta på så mye som mulig. Studentlivet på NMBU er et av de beste på grunn av alt som skjer her på Ås, dette inkluderer fadderuka!

 

Husk at fadderne dine er der for at du skal ha det bra, så ikke nøl med å stille dem spørsmål!


Vi faddersjefene og resten av styret i Molekylet er også her for å svare på dine spørsmål.Molekylet er lineforeningen for studenter ved KBM, vi sørger for sosiale og faglig arrangementer i løpet av semestret. Vi er også bindeleddet mellom studentene og bedrifter. Vi arrangerer diverse faglige arrangementer, derav bedriftspresentasjoner.

Det koster kr. 150,- for et livslangt medlemskap i Molekylet.

Dersom du ønsker å bli medlem av Molekylet, send en e-post til molekylet@nmbu.no med navn, studieprogram, startår og konto nr. slik at vi har oversikt over hvem som har meldt seg inn. Overfør så kr. 150,- til konto nr. 1644.34.00439, her er det viktig å merke med navn og studieretning.

Medlemskapet kan også betales via vipps, til 33896. Her gjelder samme som over, merk med navn og studieretning.

 

Vi gleder oss masse til fadderuka og til å se dere på campus!

 

____________

 

Jone Groth Lerstøl og Radoslaw Dworak